Ikea buitenkeuken kopen?
Beste Ikea buitenkeukens


Een buitenkeuken van Ikea kopen? Dan ben je op zoek naar een mooi en uitgebreid barbecue-concept voor in de tuin. Ikea heeft verschillende soorten en formaten. Hierdoor kun je altijd een goede buiten keuken kopen bij Ikea! Voor ieder wat wils. Verschillende kleuren, je vind ze hier allemaal. Bekijk op deze pagina de beste buitenkeukens van Ikea!

In principe kun je de keuken zelf samenstellen. Hieronder bekijk je de verschillende keuzes die je kunt maken bij het kopen van de beste buitenkeuken voor jou! Je kunt zelf bepalen hoeveel kasten en bijvoorbeeld wat voor barbecue je wilt. Alvast veel plezier gewenst deze zomer! Heb je het warm binnen? Dan kun je ook denken aan een airco in huis!


beste buitenkeuken ikea 2020

De beste buitenkeuken van Ikea in 2020

De beste buitenkeuken van Ikea in 2020 is de ÄPPLARÖ / KLASEN. Het is de beste doordat deze het meest compleet is. Het is een houtskoolbarbecue met wagen en kast in de kleur bruin. Doordat deze het best is verkocht is dit de beste van Ikea.

Er zit een serveerwagen en kast bij. Hierdoor heb je een complete set, inclusief houtskool barbecue! Zo heb je zeker een gezellige zomer thuis, want deze set heeft niet eens zo’n hoge prijs. Voor ongeveer 400 euro heb je deze keuken al in de tuin staan! Ook is het makkelijk in elkaar zetten, volgens de handleiding.

Je besteld hem eenvoudig bij Ikea. Het grillrooster is van roestvrijstaal gemaakt. Hierdoor is dit slijtvast en roestbestendig. Er zit sowieso 2 jaar standaard fabrieksgarantie op deze buitenkeuken, dus zorgen maken hoeft niet.


Zelf een buitenkeuken samenstellen bij Ikea

zelf samenstellen

Je kunt bij Ikea dus jouw buitenkeuken zelf samenstellen. Dit doe je door de verschillende, lossen producten los te bestellen. Vervolgens kun je ze eenvoudig tegen elkaar aanzetten als set.

Het voordeel hiervan is dat je ook niet veel ruimte nodig hebt. Doordat ze los van elkaar beweegbaar zijn, kun je ze los van elkaar opbergen. Dit bespaart een hoop ruimte!

Ook kun je het zelf zo gek maken als je wilt. Deze kun je namelijk los bestellen. Heb je dus te weinig ruimte? Dan bestel je er gewoon een serveerwagen of kast bij!

Veelgestelde vragen

Wat kost een Ikea buitenkeuken?

Deze kost ongeveer 100 tot 400 euro.

Wat is de beste buitenkeuken van Ikea?

De beste is de ÄPPLARÖ.